Verslag junioren team 4

WEER WINST VOOR TEAM 4!!

Zaterdag speelde team 4 thuis tegen Rijnsoever. Charlie was er vandaag niet omdat hij team 2 moest versterken. Dylan beet de spits af dit keer en won zijn eerste partij 3x met 11-6 dat was al een goede binnenkomer. Sinan was als tweede aan de beurt en deed wat Dylan ook had gedaan winnen met 3-0 !! Daarna was Sander aan de beurt en die had het iets moeilijker met zijn tegenstander maar won zijn partij in 5 sets, het was een spannende partij maar goed gespeeld Sander. Daarna was de dubbel aan de beurt deze werd gespeeld door Dylan en Sinan die al aardig op elkaar ingespeeld raken en wonnen in 4 sets maar ze moesten even wakker geschud worden . De stand was 4-0 voor team 4. Nog een partij winnen en verliezen konden ze vandaag niet meer.

Sinan begon sterk aan zijn tweede partij en won deze met 3-0 en Dylan moest aan de bak om de winst van de dag binnen te slepen om zijn partij te winnen. Dit deed hij dan ook met 3-0 en de winst was binnen, het was tenslotte 6-0 !!! Wie had dat gedacht…… Sander won zijn tweede partij in 4 sets en wat een weelde , iedereen had tot nu toe zijn partijen gewonnen. Team 4 kreeg de smaak te pakken en wilde graag met een 10-0 winst naar huis dus aan de slag maar weer. Sinan en Dylan wonnen beide hun derde partij . Helaas verloor Sander zijn derde partij en ging de 10-0 niet door maar 9-1 is ook een super mooie overwinning en de derde oprij !!

Team 4 jullie hebben een goed staaltje tafeltennis laten zien en ga zo door. Jullie worden elke week beter hou dit vast !!!

Tineke