Verslag junioren team 4

Pijnacker 3 – Sth/Tsb 4.

Vorige keer thuis was het 10 – 0 voor Sth /Tsb geworden ,werd dat vandaag ook weer zo’n score? Sinan begon vandaag de openingspartij en hoe , met een goede opslag waar de tegenstander veel last van had en als ze de service terug hadden kon Sinan zijn fh topspin inzetten en die liep vandaag als een speer.Deze partij werd in 3en door Sinan gewonnen. 0 – 1. Hierna was het de beurt aan Dylan met een week schoolkamp in de benen en weinig slaap gehad. Hij verloor de eerste 2 game’s maar Dylan vocht zich weer terug in de partij door de 3 andere game’s op rij te winnen, waarin de laatste zelf 3 – 11 was. 0 – 2. Charlie trad als 3e man aan en was op zoek naar zijn vorm het liep bij vlagen niet zoals hij dat wilde maar bij vlagen ook wel het werd een 5 gamer waarbij Charlie aan langste eind trok en de laatste game met 1 – 11 won. 0 – 3.

De dubbel werd gespeeld door Dylan en Sinan en die gaan wel steeds beter in welke samenstelling dan ook.Hier word ook al na gedacht met serveren door Sinan zodat Dylan er voordeel uit kan halen en de punten kan scoren.En werd de dubbel vrij eenvoudig gewonnen. 0 – 4. Sinan startte zijn 2e partij en ging net zo door als in de eerste en wist deze ook in 3en te winnen. 0 – 5. Charlie had in zijn 2e partij geen problemen en won hem in 4en. 0 – 6. Dylan mocht nu aan zijn 2e partij beginnen en hij begon goed en won de eerste game, de 2e en 3e gingen naar de tegenstander de 4e weer naar Dylan en de 5e game moest de beslissing brengen en deze verloor Dylan nipt. 1 – 6. Partij 8 en 9 Charlie en Sinan wonnen deze allebei in 3en en werd de stand 1 – 8.

De laatste partij werd gespeeld door Dylan en hij begon weer goed met winst in 1e game, en daarna ging het om en om met goed en leuk spel om naar te kijken werd het in de 5e beslist door Pijnacker met 14 – 12. En werd de totaal score 2 – 8.voor Sth /Tsb. Jongens geen 10 – 0 maar toch een mooie uitslag neergezet , de tegestander staat er natuurlijk ook niet om vliegen te vangen. Volgende week Salamanders uit die hebben we nog niet gehad, gewoon weer er tegenaan.Op naar het Kampioenschap.

Hans