Verslag junioren team 2

Landelijk B Kampenion 1 – Steeds Hoger/TSB 2 7 – 3, bericht overgenomen van Kampenion

Team 1 (van Kampenion) speelde zaterdagmiddag weer eens een thuiswedstrijd. En dat was voor het eerst sinds 11 februari jl. Het speelde met Pascal, Gert-Jan en Guido. De gasten Steeds Hoger / TSB 2 moesten met een invaller spelen: Pieter Rijnders (team 3). Marius van Eck en Collin Jager completeerden het team.

Het werd een leuke wedstrijd waarin alle zes spelers aanvallend waren ingesteld. Na het dubbel stond het 3 – 1 voor team 1. Maar voor hetzelfde geld had het 2 – 2 of zelfs 1 – 3 gestaan. Gert-Jan won namelijk in een hoogstaande partij met 11 – 9 in de 5e game van de zeer verzorgd spelende Jager. En ook het dubbel ging met 11 – 9 in de 5e game naar Gert-Jan en Pascal die de gelukkigsten waren tegen het duo Van Eck en Jager. Guido had het nog knap lastig met de verdienstelijk spelende Rijnders die deze middag heel aardig inviel. Pascal moest na de openingspartij tegenstander Van Eck feliciteren.

Na het dubbel bleef de spelers van team 1 aan de goede kant van de score. Alleen Jager bleek een te groot obstakel voor eerst Guido en vervolgens Pascal. Maar de andere vier partijen leverden winst op waardoor team 1 een 7 – 3 zege behaalde.Gert-Jan bleef ongeslagen, Guido pakte twee punten en Pascal een. Het zevende punt pakten Gert-Jan en Pascal in het dubbel.

Al met al was het een wedstrijd die het aanzien zeker waard was. De spelers aan Kamper kant behaalden een aardig tot goed niveau. Maar ook de tegenstanders – en dan met name Jager – speelden niet slecht. De komende twee wedstrijden speelt team 1 weer uit. As. zaterdag is dat bij Amsterdam ’78 1.

nn