Verslag jeugdwedstrijden op zaterdag 4 april

Op zaterdag speelden bijna alle teams weer uit. Alleen team 6 was vandaag vrij.
Team 5 speelde tegen Rijnsoever 6 in Katwijk en won met 8-2 van deze wedstrijd heeft het team zelf een verslag gemaakt.dus je zo lezen hoe deze winst tot stand kwam.
Team 4 speelde in Naaldwijk tegen svn en verloor met 6 – 4 en ook van deze wedstrijd is er een verslag gemaakt door Ike.
Team 3 speelde vandaag in Rotterdam tegen alexandria en omdat het hellaas niet lukte om een invaller te regelen.Moesten ze vandaag met ze tweeen.En dan lukt het nog om 6 – 4 te winnen.Wel was het zo dat Brian zijn eerste wedstrijd verloor dus van ze 100% af is.
Team 2 speelde in Leidschendam tegen vvv en ging er weer eens met de winst van door. Het werd 6- 4 dus plaats 3 moet zeker lukken aan het einde van de competitie.
Team 1 speelde in Oud Karspel tegen de Spirit. Hierbij kreeg het team ook wat hulp van Spirit.Want ze speelde met een invaller, die niet optijd was voor zijn eerste wedstrijd. dus het team een punt kado kreeg. Maar het werd toch een mooie 7 – 3 winst.

Volgende week zaterdag is er maar 1 thuiswedstrijd dan speelt team 1 tegen Rapidity uit Beverwijk Kom kijken de wedstrijd begint om 14.30 uur

Ronald