Verslag jeugdwedstrijden op zaterdag 18 april

Het waren dit keer de laatste thuiswedstrijden van het seizoen. En het wordt steeds drukker, er komen telkens meer mensen onze spelers aanmoedigen. Er speelden in de ochtend 3 teams.
Team 6 verloor met 4- 6 van Salamanders, maar ze deden het allemaal wel zeer goed. Carlo en Emile kwamen net niet tot winst. Pieter pakte er 3 en samen met Karel in het dubbel waren ze ook te sterk voor de tegenstander.
Team 5 moest tegen Rijnsoever, een concurent voor het kampioenschap. Het team was vandaag ook niet compleet. Want Rawish en Charlie konden niet. Maar dan hebben we altijd nog Collin uit team 6 die gewoon een partij wint en daardoor Chantal en Thomas aan de 6 – 4 winst hielp. En met nog 1 wedstrijd te gaan staan ze nu 2 punten voor. Dus volgende week weten we of ze kampioen zijn geworden.
Team 4 had het zwaar vandaag tegen Spinmill, want er werd met 10 – 0 verloren. Terwijl Ike, Ivo en Raoul best goed speelden, alleen de tegenstander was net wat beter.

In de middag waren er nog drie teams.
Het 3e dat vorige week kampioen is geworden deed het vandaag rustig aan. Want Mazyar speelde met Geert en Thomas. En ook tegen Ilac werd er gewonnen nu zelfs met 7-3.
Team 2 speelde tegen Noad uit Schiedam. En na een grapje van Marijn begon de wedstrijd toch. Door het 6 – 4 verlies. is in deze poule alleen nog de 3-de plaats mogelijk. Maar dan is het afwachten wat de andere teams volgende week doen. Want voor Nanette, Jeremie en Benjamin zit de competitie er al op.
Team 1 speelde tegen SKF zonder Stephan. Die kon er wegens school niet zijn. Dus speelden Danny, Marijn en Sjoerd. In het begin leken ze meer te dromen van de titel, dan te denken aan spelen. Dus kwamen ze heel snel op 3 – 1 achter. Hierna kwam er meer strijd in het team en haalden ze er nog een gelijkspel uit. Doordat de concurrent Spirit met 8 – 2 won is de voorsprong nog 2 punten. Nu is het te hopen dat ze volgende week niet gaan dromen. Maar er gewoon vandoor gaan met het kampioenschap.

Ronald