Verslag Heel B/C licentie toernooi

Op zondag gingen 5 spelers naar Heel om te kijken of ze een B licentie konden halen.

We hadden drie kleine favorieten Pieter, Pepijn en Jan. En twee minder grote favorieten Daniel en Wouter. In de poule wedstrijden bleek er wel een groot krachtverschil te zitten. Alleen Wouter kon zich niet plaatsen voor de hoofdronde. De overigen kwamen vrij gemakkelijk door de poule heen.

Maar ja dan begint het toernooi pas echt als je voor je B licentie gaat. Pieter en Daniel kwamen net een te sterke tegenstander tegen in de eerste ronde. Jan en Pepijn kwamen wel door en konden zodoende nog een rondje langer aan hun B licentie denken. Maar ook Pepijn en Jan kwamen ook iemand tegen die de juiste punten pakte in de game en er zodoende met de winst vandoor gingen. Deze twee spelers bleken later die middag in de finale te staan. En dan is het zeker jammer omdat Jan als Pepijn kansen hadden om te winnen.

Dus was Wouter, die in het troosttoernooi nog steeds actief was, onze favoriet op tenminste een beker. En gecoached door de moeder van Pieter won hij wedstrijd na wedstrijd, en ging zo richting de finale, waar hij gewoon te kort kwam om ook het troosttoernooi nog te winnen. Maar met zijn tweede plaats was Wouter ook zeer tevreden na afloop.

Ronald