Verslag competitie 3 oktober

Afgelopen zaterdag waren er maar liefts 7 thuiswedstrijden. Het werd dus weer een drukke, gezellige, sportieve lange dag. Waarbij er gezegd moet worden dat iedereen steeds beter gaat spelen.

De ochtend

In de ochtend speelden er 4 teams, waarbij op elke tafel een aantal mooie wedstrijden waren te zien. Zo was er bij team 7 de eerste winst partij van Emile dit seizoen in de competitie. De tafel er naast was Pieter druk bezig om te proberen van Lorenzo (ilac) te winnen. Dit lukte net niet, want Pieter verloor net aan in de 5e game. Op de tafel ernaast waren er wel 10 wedstrijden met echt vuurwerk. Want Chantal, Raoul en Geert lieten zich zien. Geert won eindelijk zijn eerste partij. Raoul liet zien dat hij zich heel snel optrekt aan het pupillen A niveau. Want wat stond die goed te spelen. En Chantal liet zien dat ze er na vorige week er weer helemaal staat. Het vierde team ging gewoon verder waarmee ze het hele seizoen al mee bezig zijn. Rustig aan van de tegenstanders winnen. Dit keer werd het ook weer een 6 – 4.

De middag

Na een kleine verbouwing van de zaal, stonden de tafels klaar voor de overige drie teams. En ook hier werd flink strijd geleverd. Het 3e team droomt al van de 1e klasse, zeker na vandaag, want er werd weer gewonnen. Nu zorgen dat je niet in slaap valt, anders wordt de droom mogelijk nog een nachtmerrie. Het tweede deed wat ze dit seizoen al 2 keer eerder deden: winnen met 7 – 3. Wie weet kunnen ze het ook volgende week tegen de concurent Taverzo voor het kampioenschap. Het eerste team speelde tegen GTTC uit Groningen. En na een lange strijd werd het een mooi gelijkspel. Er had mogelijk meer in gezeten. Maar de twee teams waren tevreden met het gelijke spel. Het team lijkt hun draai te hebben gevonden in deze klasse. Volgende week mogen ze naar Deventer om daar de strijd aan te gaan met Wijk 16.