Verslag Blengy toernooi en trainingskampinfo

Als bijna iedereen aan vakantie denkt, gaan er nog spelers van Steeds Hoger / TSB naar een toernooi toe. Zo was afgelopen weekend in Blengy het A toernooi van Luik. Matthijs en Eric waren er heen om te zien of dit een vervolg kan krijgen.

Op zaterdag was er een beetje raar systeem je speelde eerst een poule en daarna begon een ander toernooi. En om 5 uur begonnen ze met de k.o. rondes van de toernooien. Zo zie je dat je de hele dag moet wachten, om er op het juiste moment te staan. Matthijs kon dat zaterdag nog niet en verloor in heren c in de kwart finale, want in de ronde daarvoor had hij met volwassen spel zijn tegenstander wel verslagen. Eric kwam om te leren en na Luxemburg kan je niet overal top spelen. Dus Eric kwam niet verder dan de poule.

Op zondag waren we er weer. Matthijs blijkt in de middag wel bij de les te zijn want in de poule wint hij van de speler waar hij gisteravond nog eigenlijk terecht van verloor. Omdat de tegenstander beter bij de les was. Door deze overwinning kwam Matthijs in de jongens junioren in de finale, En ook hier had hij een goede kans maar liet zijn tegenstander een kans pakken en toen ging die er weer voor staan. Zodat een tweede plaats een mooie plek was. In de overige toernooien kwamen ze niet door de poule heen. Maar na afloop blijkt het toch wel de moeite waard om met meer te komen volgend jaar en alleen met onze toppers. Want waar Nederland rust heeft en vakantie viert, zijn de Belgen nog volop bezig. Zo was daar een speler J.Indeherberg, die had hiervoor jeugd EK gespeeld en met brons ging hij naar huis. Maar een week later staat hij nog gewoon te spelen. Dat maakt het verschil.

Let op het is VAKANTIE maar vanaf 13 augustus tot 16 augustus is er een TRAININGSKAMP van 10.00 – 14.00 uur. Hier hebben we nog paar plaatsen vrij.

En van 21 tot 24 augustus is er nog een trainingskamp deze is voor de A groep. Trainingstijden 10.00 – 15.00 uur
Ronald