Verslag A-toernooi Nederweert

Voorzien van een ruime begeleiding (Ronald, Manfred en Remco) hebben Romy en Gwen vandaag hun debuut gemaakt bij een A-toernooi. Op zich al een belevenis; geen gekrioel van coaches, ouders en supporters binnen een sporthal met tafels, die veel te dicht op elkaar staan. Néé; maximaal 1 coach per speler/speelster in de zaal en ruim opgezette centrecourts. Dus voor de verandering nu eens niet continue letballen.

Romy speelde een beetje wisselvallig. In de poule 2 maal onvoldoende uit de verf gekomen, vervolgens ouderwets spel in de 1e vervolgronde en in de strijd op plaats 9 en 10 weer net niet de benodigde scherpte. Kom op Romy; de komende weken het beste beentje voorzetten bij de training en dan sta je er gewoon weer!

Gwen had geluk en pech tegelijk. Geluk omdat 1 speelster niet kwam opdagen, waardoor beslag kon leggen op de 2e plek in de poule. In de 1e vervolgronde was ze in de 1e game iets te gehaast, maar in de 3 games daarna hield ze het kopje erbij. En toen weer pech…want ze moest weer tegen het meisje, waarvan ze in de poule had verloren. Ze bood nog meer tegenstand dan in de poule, verloor een kies tijdens een ralley (zat al los)…maar helaas. Maar de 5e plaats is een onverwacht hoge klassering. Remco