Verslag A- en C/D-toernooi Berkel en Rodenrijs

Dit weekend stond in het teken van de ranglijst toernooien in Berkel en Rodenrijs. Op zaterdag waren de C/D spelers aan de beurt om te laten zien wat zij konden die dag. Na een zware strijd in de poule kwamen de volgende spelers net niet in de hoofdronde. Maar deden zeer hun best in de troostronde Zo behaalde Mayzar, Karel en Pieter de 1/8 finale in troostronde. Jeremie en Collin kwamen in de hoofdronde. Jeremie zat het niet mee want in de eerste ronde kwam hij tegen de latere winnaar van het toernooi uit. Dus ja, een beetje pech, maar toch 1/16 finale. Collin kwam voor de derde keer op rij in de hoofdronde en haalde zelf de 1/2 finale. Hier in verloor hij net aan. Maar in Assen is hij weer van de partij en zal hij het weer gaan proberen.

Op zondag kwamen de A spelers elkaar tegen. En hier en daar hadden we op meer gehoopt. Maar onze spelers kregen vandaag een goede les, en wie weet worden ze nu een keer wakker geschud. Zodat op het volgende toernooi beter omgaan met hun A status.

Alleen Benjamin lukte het om hoger te komen dan hij op de ranglijst staat, en het had niet veel gescheeld of hij was gewoon de beste speler van onze club, hij werd 11e vandaag. De overige drie spelers konden hun plaats op de ranglijst niet echt waar maken. Romy 16e, Sjoerd 10e en Tim 15e.

Ronald