Uitslagen 19 september

Op zaterdag 19 september was het dan zo ver: de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen. 6 van de 7 teams speelden thuis. In de ochtend werd er al flink wat strijd geleverd, maar helaas kwamen alle teams niet verder dan 4 punten. Wat opviel was dat er op elke tafel goed gespeeld werd door de spelers, en soms zat het hier en daar een beetje tegen. Maar het zat ook af en toe wel een beetje mee.

In de middag stonden er weer 3 teams achter de tafel. En ook hier werd flink gestreden voor elk punt. Waarbij alleen team 3 nog een gelijkspel er uit haalde was het voor team 1 en 2 een nederlaag. Maar na wat we vandaag gezien hebben zijn we als trainers en coaches van de teams tevreden over het spelnivo van al onze teams. En dan zijn de resultaten misschien vandaag niet zo goed, ze zullen later in de deze competitie wel komen. Want als jullie zo doorgaan, dan komen de winstpunten vanzelf binnen.

Wat opviel was vandaag hoe druk het was in de zaal, want naast de spelers, kwamen er ook nog veel ouders kijken om de spelers aan te moedigen. En dat maakte de sfeer in de zaal leuk. Want over de gehele dag waren er toch ca. 80 mensen in de zaal om naar tafeltennis te kijken vanaf pupillen C tot aan landelijk A.

Op zaterdag 3 oktober spelen we weer thuis en dan is het hopelijk weer zo druk met het aantal toeschouwers.

Hoe hebben de teams gespeeld?