Uit-competitiewedstrijden zijn voor team 2 tot en met 6 moeilijk, team 1 wint, maar nog niet genoeg

Zaterdag waren alle teams op reis, want er stonden weer uitwedstrijden op het programma. En sommige teams moesten wel heel vroeg vertrekken. Omdat er andere clubs zijn die vroeg beginnen. Team 7 haalde een mooi gelijkspel er uit tegen de Treffers. Alleen Robin moet nog proberen om zijn eerste wedstrijd te winnen, volgende week heeft hij er weer een kans voor.
Team 6 ging in de ochtend naar hun vrienden in Gouda om daar met 6 punten en mogelijk een Goudsekaas weer naar huis terug te gaan.
Team 5 moest naar Nieuwekerk aan de Ijssel, dus dan weet je dat je tegen NTTC mag. Maar dit team draait een moelijk seizoen. Want de wedstrijden zijn wel goed, maar de punten komen niet binnen.
Team 4 speelde tegen Doing en pakte 2 punten mee. Na de veranderde team samenstelling begint dit team de draai in de 4e klas weer terug te vinden.

Team 3 zou op de fiets gaan, want als je tegen DHC speelt kan je er makkelijk er zo naar toe. Want zo ver is dat niet. Of het aan het fietsen heeft gelegen kan je altijd afvragen Het team pakte 3 punten. Dus voor elke fiets 1 punt.
Team 2 had zich zelf voorgenomen er voor te gaan in Volendam bij Victory. Maar je moet eerst spelen om te winnen. Het team kwam niet aan spelen toe en er werden maar 4 punten binnengehaald.

Team 1 speelde voor landelijke begrippen niet ver. Ze gingen naar Zwijndrecht om daar punten te pakken, om in de race te blijven voor de titel. Na een 1 – 0 achterstand liet het team zien dat ze terug kunnen komen van deze onverwachte nederlaag. Want het team verloor hierna geen wedstrijd meer en pakte 9 punten. Volgende week staat er kraker op het programma want dan spelen ze tegen HTC, de nummer 1 uit de poule. Diegene die wint zal waarschijnlijk kampioen worden. Dus kom kijken !!

Ronald