Tweede ronde meerkampen ronde jeugd

Zondag 7 oktober gingen er 8 spelers naar Rotterdam om daar de grote afvalronde van de meerkampen te spelen. Wie zou er door komen? en wie valt er af?

Bij de kadetten deden Dylan,Wouter,Pieter ,Charlie en Wessel En hoe wel er iedereen hard voor werkte bleek de tegenstander net nog iets beter. Alleen Wessel lukte het van de 5 kadetten om door te gaan naar de finale ronde.

Bij de junioren waren Tim, Jan en Benjamin aanwezig. Benjamin lukte het als enige om zich rechtstreeks te plaatsen want hij werd tweede in zijn poule. Tim en Jan werden beide derde. En er gingen uit de 4 poule’s bij de junioren de 2 beste nummers 3 ook door naar de landelijke ronde. Tim heeft zich gezien zijn resultaten als een van de beste nummers 3 zick ook nog weten te plaasten, voor Jan was het nog onduidelijk of hij die andere beste nummer 2 is. Dit omdat wij de toernooileiding om opheldering hebben gevraagd omdat in de poule van Jan iemand weg bleef en hierdoor dit een poule van 5 werd. Met als gevolg dat Jan dus ook minder punten krijgt voor zijn ranglijst. En als die punten wel worden gegeven, wat in de landelijke ronde gebeurt dan heeft Jan dus ook die wedstrijd gewonnen en strijdt hij dus mee om de laatste plaats om namens de afdeling in de landelijk ronde te mogen starten.

Ronald