Tweede open dag in Rijswijk

Op 13 juni was onze 2e open dag. Deze keer wilde we het wat groter aanpakken dan vorig jaar, en dat is aardig gelukt. Er was voldoende reclame gemaakt voor deze dag. Maar ook vandaag werd er reclame gemaakt want voor dat de open dag van start ging stond Tom Scholten ( Groot Rijswijk) al voor de deur voor een interview. En tijdens de eerste demostratie van Jeremie en Marijn kwam ook nog de fotograaf van Groot Rijswijk binnen. En of dat nog niet genoeg was liep rond kwart voor een ook nog even Rene Marquard van RTV Rijswijk binnen. Dus ook vandaag weer persaandacht genoeg.

Maar de open dag was er niet alleen voor de pers, maar om de intresse te krijgen van mogelijk nieuwe leden. En ook dit is ons vandaag redelijk gelukt, want aan het einde van de dag, hebben toch al weer drie kinderen zich opgegeven voor de vervolg cursus en er was ook nog een senior die interesse heeft om het weer op te pakken.

Dus iedereen die deze keer meegewerkt heeft om deze open dag weer te houden bedankt. En we hopen dat jullie volgend jaar bij de 3e open dag ook weer willen mee werken.
Ronald