Tussenstanden voorjaarscompetitie alle teams

De eerste helft zit er op, waar staat je team en heb je nog kansen op een kampioenschap of moet je vechten tegen degradatie.

Heren 1: 5 – 22, 5e plaats en moet dus in de tweede helft er tegen aan
Heren 2: 5 – 12, 5e plaats en moet gezien de stand rekening houden dat ze degaderen.
Heren 3: 5- 14, 6e plaats na het kampioenschap van vorig jaar, blijkt de klasse hoger net nog te zwaar. Gewoon volgend jaar opnieuw proberen.

Team 1: 5- 29, 3e plaats. Dit is een mooie plek voor het behalen van de play off, alleen ligt de concurentie nog op de loer, dus moeten ze blijven oppassen.
Team 2: 5 – 26, 3e plaats. Dit is een vertekend beeld, omdat het team pas 1 keer compleet is geweest en met de inzet van alle invallers staan ze toch mooi in de middenmoot.
Team 3: 5 – 19, 5e plaats. Het team heeft zijn draai gevonden in de landelijk C en zullen in de tweede helft meer punten binnen slepen.

Team 4: 6 – 37, 1e plaats in handen, alleen moeten ze nu nog opletten dat ze ook eerst blijven.
Team 5: 5 – 23, 4e plaats, na twee kampioenschappen achter elkaar nu een rustig seizoentje voor dit team. Maar ik heb gehoord dat ze er volgend seizoen weer voor gaan.
Team 6: 6 – 25, 5e plaats, Dit team is het nieuwe taltenten team. De spelers kunnen zich rustig ontwikkelen en slaan sneller toe dan dat een tegenstander denkt.

Team 7: 6 – 38, 2e plaats Best of the rest, want een team is gewoon te sterk voor deze poule.
Team 8: 6 – 36, 2e plaats Hebben de tegenstander 10 punten voorsprong gegeven omdat ze anders geen uitdaging hadden. Er moet nog een team worden ingehaald en dan is dat gelukt
Team 9: 6 – 21, 6e plaats Door de vele spelers in dit team, is het elke keer weer even wennen. Een paar vaste spelers trekken de kar. En de overige spelers doen gewoon lekker mee

Ronald