Tussenstand van de jeugdteams

In de jeugdcompetitie zijn er al aardig wat wedstrijden gespeeld. Zodat we nu eens kunnen kijken hoe de teams het doen. Het eerste team staat op een mooie 2e plaats in de landelijk B met vier punten achterstand op Spirit. Dus wordt het hard werken voor de spelers om die punten in te gaan halen. Wat opvalt in deze poule is dat er een team is wat in de min staat ( AA-Drink/ FVT 3: -1) Team 2 doet goed mee in de eerste klas alleen Taverzo is te sterk, maar een tweede of derde plaats moet haalbaar zijn in deze poule, ze hebben nu al 28 punten uit 6 wedstrijden.

Team 3 staat al op de eerste plaats in de 5e klasse, of ze die plaats nog weg gaan geven is de vraag. Wij denken van niet. Team 4 speelt ook in de 5e klas en doet het leuk. Voor dit team moet een 3e plaats aan het einde van het seizoen mogelijk zijn.

Team 5 speelt elke week goede wedstrijden en daarom staan ze in deze spannende poule op de eerste plaats. Maar het is zo spannnend dat een slechte uitslag hen zo naar plaats 5 doet zakken. Het is dus elke week er vol voor gaan. Maar dat kan je aan dit team wel overlaten. Laten we hopen dat ze na 10 wedstrijden nog steeds op de eerste plaats staan. Team 6 doet in de pupillen C ervaring op. Het team dat voor het eerst competitie speelt, doet het goed. Afgelopen zaterdag hebben ze voor het eerst als team de volle buit binnengehaald met 10-0. Ze staan nu op plaats 4 en wie weet worden ze nog 3e aan het einde van het seizoen.

Ronald