Trier levert een beker op voor het dubbel

Dit weekend ging vier spelers naar Trier om hier aan een leuk, gezellig en goed bezet toernooi mee te doen. Het mooie van dit toernooi is dat je in het weekend 5 toernooien kan spelen. Op zaterdag speelde Tim,Benjamin,Sjoerd en Thomas bij de kaddeten. En hierin kwamen Tim en Sjoerd door hun poule heen. Alleen bleek hierna dat toch de tegenstander beter was. In het dubbelspel konden zowel Sjoerd /Tim en Benjamin / Thomas. Na de eerste ronde weer terug naar de kleedkamer.

Op zondag toen moest het eigenlijk voor hun pas beginnen. Als opwarmer deden de vier heren mee bij de Junioren. En ook hier kwam Sjoerd en Tim door de poule heen.Wat gezien de sterkte van het toernooi een mooie prestatie was. Maar rond 12.00 uur begon het toernooi waar we eigen voor waren gekomen Het pupillen toernooi. In de poule wedstrijden liep alles goed en zo haalde ierdereen de hoofdronde. Maar toen bleek dat de tegenstanders ook van een zeer goed niveau waren. Voor Thomas en Sjoerd was de eerste ronde ( laatste 32) ook het eindstation. Tim en Benjamin sloegen zich zelf naar de tweede ronde. Voor Tim zat er net niet meer in, dus hij haalde de laatste 16. Benjamin had het naar zijn zin en bleef er gewoon lekker op los slaan, Het ging zelfs zo goed dat hij de laatste 8 haalde. Maar in deze ronde kwam hij een net te sterke tegenstander tegen. Dus was ook zijn enkel voorbij.

In het dubbelspel ging het voor Benjamin / Tim niet zo lekker. Helaas verloren zijn in de 1e ronde. Het dubbel Thomas/ Sjoerd deed het beter. Zelf zo goed dat ze tot de halve finale kwamen. En dus moesten wachten tot het einde.Want ze moesten op het podium komen voor een gedeelde 3e plaats. Gezien het hele weekend en de tegenstand die er rond liep, hebben de vier heren een goed resultaat neergezet. Zeker Thomas, want op zijn eerste internationale toernooi gaat hij gewoon met een prijs naar huis toe.

Ronald