Toernooiweekend 13/14 december

Dit weekend stonden er maar liefst 5 toernooien op de agenda. We beginnen dichtbij. In Gouda was het kerstoernooi dit telde mee voor het JAWS klassement. Brian en Mazyar waren er naar toe gegaan. Mazyar speelde goed maar kwam net als Brian niet door de poule heen. Maar dankzij deze twee spelers staan we nog steeds op de 1e plaats in het JAWS klassement.

En dan wat verderweg was er in Assen dit weekend het ranglijst B en C toernooi. Op het B toernooi kwamen Nanette, Benjamin en Stephan in de hoofdronde. Alleen Stephan kwam een ronde verder.

De volgende dag was het de beurt aan Jeremie en Marijn. Deze speler deden ook wat de spelers van zaterdag deden. Dus haalden ze allebei de hoofdronde. Jeremie kwam een ronde verder maar daarna was het het einde van zijn toernooi. Marijn kwam niet verder dan de eerste ronde. De batjes waar Marijn en Jeremie mee spelen zijn wel goedgekeurd want ze hebben die daar laten testen.

Dan nog verder weg. Je zou haast denken verder dan Assen kan niet, maar er zijn een paar spelers nog verder geweest. Zij zijn naar Westerstede (Duitsland) geweest. Op zaterdag waren Romy, Sjoerd, Marijn en Jeremie daar naar toe. En voor dat het toernooi was begonnen hadden ze al een grote beker in ontvangst genomen. Deze was voor de club die de meeste kilometers moest afleggen.

Romy haalde een mooie 2e plaats bij de meisjes junioren. Sjoerd kwam op het podium en wel op plaats 3 bij de pupillen. Marijn en Jeremie gingen zonder prijs naar huis.

Op zondag gingen ze weer naar Westerstede nu waren Romy en Sjoerd er weer, maar Benjamin was ook mee. Bij de kadetten viel Romy weer in de prijzen want ze werd 3e. Sjoerd haalde wel de hoofdronde bij de kadetten. En Benjamin speelde dit toernooi met zijn noppen batje.

Ronald