Thuiswedstrijden maken een einde aan de competitie voor twee teams

Zaterdag was het weer aardig druk in de zaal. Want er waren zes thuiswedstrijden. Waarbij het voor twee teams al de laatste wedstrijd was van het seizoen. En dan is het net november. Maar hoe ging het vandaag met de teams?

Team 6 speelde tegen Sliedrecht en met maar één doel: zoveel mogelijk punten halen. Het werden er geen tien, maar het werden er negen. Nu maar afwachten wat de overige twee tegenstanders om de titel hebben gedaan. En dan op de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, voor het kampioenschap spelen. Team 5 speelde vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. En helaas was de tegenstander maar met twee spelers. Dus kwam het eerste seizoen in de pupillen A wel heel snel ten einde. Maar de spelers gaan nu keihard trainen om volgend seizoen er te staan. Ook voor team 3 was het vandaag al de laatste wedstrijd. En nu is te hopen dat Avanti ook een steek laat vallen, zodat het team aan het einde van het seizoen zich toch nog kampioen mag noemen. We weten dat het moeilijk wordt, maar er is altijd nog een kans

Team 1 maakte er weer een lange middag van Want tegen het A-merk werd wel gewonnen met 6 – 4. Alleen de wedstrijd duurde 4 uur en een kwartier, in in die tijd werden er 43 games gespeeld, en in totaal 816 punten gescoord.

Hoe deden de teams het dan?

Team tegenstander uit/thuis stand gew./verl.
1 A-merk thuis 6-4 gew.
2 Pecos thuis 6-4 gew.
3 Doing thuis 7-3 gew.
4 Reflex thuis 3-7 verl.
5 VVV thuis 3-7 verl.
6 Sliedrecht sport thuis 9-1 gew.
7 vrij    

Ronald