Thuiswedstrijden jeugd 14 februari

Zaterdag 14 februari waren er weer thuiswedstrijden. Van de zes teams speelden er maar vier: het zesde was vrij en de wedstrijd van het vierde was verplaatst. Dus speelde team vijf in de ochtend alleen. Maar Chantal, Charley en Thomas maakten er een mooie wedstrijd van, want Rijnsoever werd met 8 – 2 verslagen.

Dan de middag ploegen. Het derde speelde vandaag met Chantal als invalster en ook nu kwam het team onder leiding van Brian en Mazyar tot de winst tegen Alexandria. Er bleven maar liefst zeven punten in Rijswijk. Het tweede moest de 10 – 0 nederlaag van vorige week tegen Taverzo wel recht zetten vandaag tegen VVV. Nanette, Jeremie en Benjamin kwamen samen tot 5 punten dus een gelijkspel.

Het eerste speelde tegen Spirit uit Oudkarspel en ook deze wedstrijd werd niet verloren. Nu zijn de spelers van het eerste team al 12 wedstrijden zonder nederlaag. Want er kwam een 7 – 3 winst uit aan het einde van de dag. Het team bestaande uit Danny, Stephan, Marijn en Sjoerd staat nu al weer op de 1e plaats in de landelijk B klasse.

Ronald