Testweekend in Nijmegen en in Antwerpen

Een week voor de start van de competitie trokken nog een aantal spelers op pad. Om hun vorm te testen en te bekijken of ze al op scherp staan voor volgende week als de competitie echt van start gaat.

Op zaterdag gingen Sander, Dylan, Daniel,Wouter en Pepijn naar Katwijk toe. Voor het altijd goed georganiseerde toernooi van Rijnsoever. Gezien de foto en het verhaal op de site, kunnen wel wel zeggen dat het met hen wel goed zit. Er gingen ook een aantal spelers (Arjan, Charlie, Pieter, Wessel en drie gastspelers Elwin, Edwin en Daan) helemaal naar Nijmegen toe om daar te bekijken hoe het met hun vorm staat.

Want TT Nijmegen had deze dag ook aangegrepen om hun beste spelers nog even te testen. Er stonden dus alleen maar landelijke spelers tegen over elkaar. Wat opviel is dat Pieter bereid is steeds harder te werken achter de tafel, en niet zomaar de punten meer kado geeft. Dit is een goed teken omdit ook straks in de competitie terug te mogen zien. Charlie liet ook zien dat hij mee kan met de landelijke spelers. En ook met Arjan enWessel hun vorm zit het wel goed. Maar het mooiste resultaat van die dag kwam toch wel van Edwin. Hij wist in 5e games Roel Bogie te verslaan, dus ook met Edwin zijn vorm zit het dus goed.

Op zondag gingen er nog vier spelers naar Antwerpen om daar de laatste test te doen, of mogelijk de laatste puntjes op de i te zetten. En zodoende gelijk kunnen vlammen als straks de competitie weer begint. Hoe het daar is gegaan dat kan je ook verder op de site lezen.

Wat opvalt is dat de spelers die dus op ons eigen trainingskamp zijn geweest, hiervan al de vruchten plukken door al goede resultaten neer te zetten in de totale voorbereidingsperiode. En wij als vereniging en de spelers met vertrouwen de competitie tegemoet zien, en mogelijk met deze voorbereiding ook de nodige resultaten mogen binnen halen.

Ronald