Terugblik 2008, vooruitblik 2009

Terug blik over 2008.

Er zijn heel wat dingen gebeurd in 2008 bij Steeds Hoger / TSB. In het kort willen we nog even terug kijken op een mooi jaar met heel wat hoogtepunten. Het najaarseizoen was een goed seizoen voor de jeugd van Steeds Hoger / TSB. Want de teller staat na dit seizoen al op 59 prijzen. Verder speelde het eerste jeugdteam in de voorjaarscompetitie om de landstitel bij de jeugd. Er werd een 7e plaats behaald. In het najaar werd de nieuwe generatie spelers in het eerste jeugdteam alweer kampioen, nu met een promotie naar de Landelijk B-klasse. Met de hulp van RTV-Rijswijk waren we dit jaar regelmatig op de radio te horen en op internet te zien.

Door de ledenwerfactie, bedacht door Petra en Rene, zijn we na de zomervakantie flink gegroeid. Maar een echt hoogtepunt was toch dat we de club Topspin uit Georgie over konden laten komen voor een trainingstage tijdens de herfstvakantie.

Vooruitblik 2009

Maar wij kijken niet alleen achterom, we kijken ook vooruit naar 2009. Want voor dit jaar hebben we ook mooie ideeen in de pen zitten. Zoals een toernooi in Frankrijk, een trainingskamp met een Belgische topspeler, en mogelijk een trainingsstage in Georgie. Dit zijn maar een paar van de dingen die we volgend jaar gaan proberen te doen.

Voor de rest wensen we iedereen een mooie kerst en een goed 2009.

Ronald