Team 6 geeft het niet weg

Om 9.45 uur kwamen we aan bij NTTC in Nieuwerkerk a/d IJssel. Alles moest nog klaar gezet worden dus we startten wat later. Collin speelde tegen Kees Prins en maakte er een spannende partij van door afwisselend met 11-8 te winnen of te verliezen, maar helaas won Kees de laatste game met 11-5 waardoor het 3-2 werd. Pieter maakte het ook moeilijk voor Jurriën Bernard, maar verloor helaas met 3-2. Dat zou geen vroegertje worden vandaag.

Karel moest tegen Claudio Mast, die nog slapende was tijdens de eerste game: uitslag 11-1 voor Karel. Dat was dus de zwakke schakel! Nee, hij kwam terug met 11-5, hij kon dus wél tafeltennissen……Maar Karel liet zich niet kisten, hij won de volgende twee games, dus het werd 3-1. De dubbel wonnen Karel en Collin met gemak van Jurriën en Claudio met 3-0. Stand 2-2, wat een spanning! Omdat het hele wedstrijdschema door elkaar was gegooid doordat Claudio van NTTC te laat kwam, bleven we maar schuiven met de wedstrijden. Ook in de zaal was het erg rumoerig waardoor de concentratie moeilijk was vast te houden.

De rest van de wedstrijden vielen niet mee voor de jongens maar om dan met 6-4 te verliezen is uiteindelijk toch een mooie stand. NTTC 4 had ten slotte ook een gezamenlijke leeftijd van 35 tegenover onze magere 29! Dan heb je het dus niet weggegeven. De thuiswedstrijd wil team 6 revanche. Afgesproken. De ouders hebben wel waar hun geld, want om 13.15 uur verlieten we pas de zaal.