Team 5 loopt verder uit , titel binnen bereik

Gisteren speelde team 5 weer in de vertrouwde samenstelling. Ofschoon dit eigenlijk niet de bedoeling was omdat de ziekenboeg in onze jeugdafdeling nog lang niet leeg is. Helaas kon onze superinvaller Jordi er vandaag niet bij zijn. Maar wij zijn inmiddels verzekerd van zijn deelname bij team 5 voor de laatste competitie-rondes. Gevolg was dan wel dat 2 spelers, Jie-Ren en Thomas, na de wedstrijd direct konden doorreizen naar Sett om team 4 bij te staan.
Dan de wedstrijd zelf. Daar kan ik kort over zijn. Vandaag was VVV de tegenstander en die was in de thuiswedstrijd vrij eenvoudig met 9-1 verslagen. Onze heertjes deden dit gisteren in de uitwedstrijd nog maar eens over: opnieuw 1-9. Ze ruiken het kampioenschap en later er geen misverstand over bestaan dat deze voor hen is. Met die instelling knallen ze ook de wedstrijden in. Geweldig om te zien.
De voorsprong op de nummer 2 Taverzo was 10 punten. Dit zijn er inmiddels 14 geworden omdat zij deze speelronde gelijk (5-5) speelden. Team 5 loopt hierdoor nog verder uit. Een reuzenvoorsprong die ik niet meer zie verdwijnen voor dit team.
Over twee weken, zaterdag 11 april, komt Taverzo op bezoek. Dit zal de kampioens-wedstrijd worden voor team 5. De uitwedstrijd werd gewonnen met 1-9 en ik verwacht dan ook dat in deze speelronde het kampioenschap definitief binnen gehaald zal worden.
Ik roep iedereen dan ook op om deze zaterdag onze boys aan te moedigen en hen te feliciteren met het behalen van de titel.
Tot dan,

Ike Tjin A Lien
Ouder/begeleider team 5