Team 3 krijgt de laatste instructies van coach Hans

Onze laatste wedstrijd 1 december speelden we uit bij Alexandria, thuis hadden we 2 – 8 verloren, alleen Pieter wist er 1 te winnen en de dubbel pakten we. Charlie en Chantal verloren toen bijna alles in 5en waar ook winst had kunnen zijn. Alexandria kan nog kampioen worden ze staan 2 punten achter op de nr 1 Htc. Dus een goede uitslag hadden ze nodig. Wij deden het met Charlie, Pieter en Wouter die bij ons inviel vandaag. Alexandria met Harm (97%), Mylena en Christof.

We lieten Wouter starten tegen Harm en Wouter speelde voor wat hij waard was maar dat was niet genoeg. Zodoende verloor hij deze partij maar daar hadden we rekening mee gehouden. Nu moesten we proberen de punten te pakken. Charlie tegen Mylena vorige keer verloor hij in 5en. Nu verloor hij de eerste game en mopperde flink, 2e en 3e game won die met 11 – 1 en daarna de 4e en haalde het eerste punt binnen. Nu was Pieter aan de beurt en mocht tegen Christof waar hij de vorige keer van had gewonnen en wij rekenden erop dat die dat vandaag ook zal doen. En dat deed hij ook door in 5en van hem te winnen. En zo kwamen we op voorsprong. Als de dubbel nu ook zo liep als de vorige keer dan konden we op 1 – 3 voorsprong komen. En dat lukte vrij gemakkelijk in 4en en het werd inderdaad 1 – 3 voor ons.

Nu mocht Wouter weer aan de bak tegen Mylena en hij gaf haar goed partij alleen de service en de harde smashes daar had Wouter nog wat moeite mee. En verloor zijn partij en zo werd het 2 – 3. Pieter mocht nu tegen Harm die pas 1 partij had verloren dit seizoen.H et was een rare partij van uitersten de eerste game werd met 11 – 4 verloren de 2e met 16 – 18 gewonnen,de 3e was weer een 11 – 3 verlies partij. Toen liet Pieter zich horen en bij elk punt dat hij maakte hoorde we door de hele zaal tjooooh en pakte zo de 4e en 5e game met de kleinst mogelijke verschillen en zo werd het 2 – 4 voor ons. Inmiddels was het besef bij Alexandria doorgedrongen dat ze geen kampioen meer kon worden. En wij begonnen te geloven dat er wat te halen was. Charlie tegen Christof dat werd een eenvoudige overwinning voor Charlie , 2 – 5. Pieter tegen Mylena was ook een spannende partij die zij met 13 – 11 naar zich toe trok in de 4e game . 3 – 5. De laatste 2 partijen werden op 2 tafels gespeeld. Alle andere teams waren toen al uitgespeeld.

Wouter tegen Christof en Charlie tegen Harm. Wouter verloor de 1e en de 2e game maar de 3e was voor Wouter ,hij had zijn 1e game binnen bij de landelijk C.De 4e game ging met 11 – 9 naar Christof en haalde zo hun 4e punt binnen. 4- 5. Charlie tegen Harm, waarbij de 1e game met 11 – 13 naar Charlie ging en de 2e game ging naar Harm met 11 – 6.In de 3e game ging het gelijk op en werden zo nu en dan door Charlie de goden aangeroepen maar die helpen je niet, je moet het echt zelf doen en dat deed hij dan ook door de 3e en 4e game te winnen en zo het winnende punt binnen te slepen. 4 – 6 eind uitslag.

Zo hebben we toch een positieve draai kunnen geven aan het eind van het seizoen en mogelijk een goede start voor het nieuwe seizoen. Jongens goed gedaan en bedankt voor jullie inzet. Ook wil ik Chantal, Pepijn ,Daniel, Quico, Wouter bedanken voor hun invalbeurten.

coach Hans