Team 1 wordt vierde bij de play-offs in Ahoy

Zaterdag speelde team 1 zijn laatste competitie wedstrijd. Deze was in Ahoy, waar ook het WK werd gehouden. Om de 3e / 4e plaats werd er gespeeld tegen ttv Appelscha. Nadat de loting was gebeurt door scheidsrechters, bleek dat we uit speelden.

Dus kozen we voor een opstelling om in het middenstuk de punten te pakken. Na de eerste vier wedstrijden stond de stand op 2 – 2. Nu zouden onze kansen moeten komen om de punten te gaan binnen slepen. Romy had daar toe de eerste kans. Maar kon het in de 4e game niet afmaken.Hierna verloor ze in vijven van Stellan. Stephan die het team al een aantal keer op sleeptouw nam dit seizoen, bleek in zijn partij net iets te kort te komen. Ook Joel die hierna mocht kwam net te kort om het team in de race te houden. Dus we stonden opeens 2 – 5 achter.

Stephan mocht weer achter de tafel, en ook in deze wedstrijd bleek het net niet te lopen. Dus 2 -6 en einde wedstrijd. En bleek plaats 4 het hoogst haalbare voor dit team. Een plek waarvan we aan het begin van het seizoen niet aan hebben durven denken. Maar aan het einde van het seizoen had er mogelijk iets meer in gezeten als de spelers hier en daar scherper waren geweest. Maar toch een 4e plaats als jeugdteam van Nederland. Daar mogen Romy, Joel en Stephan best trots op zijn.

Ronald