Team 1 door naar de kampioenspoule !

Om 15.00 uur begon team 1 ( Tim,Arjan en Nolan ) aan hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen tegen Scylla. Een tegenstander die gewoon goed was. En waar je niet zo makkelijk overheen loopt als je toch punten nodig hebt. Er was ook een klein voordeel, de wedstrijd begon om 15.00 uur en de overige concurrenten HTC en Taverzo speelden al rond 12.00 uur Dus we wisten hoeveel daar de tussenstand was toen we begonnen. Maar in het begin liep het niet zo heel lekker, Arjan verloor in 5 game’s. Dus Tim en Nolan moest gelijk laten zien wat ze waard waren om hun team in de race te houden. Gelukkig wisten we er een 2 -1 voorsprong uit te halen.

Het dubbel Arjan en Nolan toch meestal dit seizoen een vaste waarde, maar bleven vandaag met lege handen staan dus 2 – 2. In de volgende 3 wedstrijden moest het dan maar gebeuren, gezien de opstelling was het dit gedeelte waar de punten gehaald moesten worden. Tim deed dit en zette ons weer op een 3 – 2 voorsprong. Arjan mogelijk te veel last van zijn zenuwen liet de tegenstander voor de tweede keer vandaag in de vijfde game ontsnappen, dus weer 3 – 3. Nolan mocht tegen Olaf Spies en tijdens de wedstrijd werd al duidelijk dat Olaf toch nog net een maatje te groot is voor Nolan. dus 3 – 4 achter. De kansen werden dus kleiner en kleiner. Nu moesten ze alle drie nog een keer en alles moest gewonnen worden om voor ons zelf bedachte punten zeker te zijn.

Tim kreeg ook af en toe last van de spanning en miste daardoor opeens 4 ballen achter elkaar. Maar door te knokken pakte hij zijn wedstrijd en hield hij zijn team in de race. Nolan ging brutaal van start tegen Wouter Damen, en in notime stond hij 2 – 0 voor in game’s Zou het Nolan lukken om ook zijn potje te pakken ? de derde game verliep niet zo als verwacht maar in de vierde game stond hij er gewoon weer en pakte deze game met 11 – 9. Hiermee werd het 5e punt binnen gehaald. En door ons kleine voordeel dat we bijna 3 uur later begonnen wisten we dat dit genoeg was. Dus de wedstrijd werd even onderbroken door WE ARE THE CHAMPIONS. Na de onderbreking leek ook opeens Arjan van zijn zenuwen verlost en pakte ook zijn partij mee.

Ronald