Tafeltennisfeest Balans Leidschenveen

Dinsdag 30 december was het dan zo ver. Het kindertafeltennisfeest van Steeds Hoger/TSB werd gehouden op basisschool “Balans” in Leidschenveen. Dit feest was er voor de scholen in de regio rond onze twee depandances Leidschenveen en Ypenburg. Het begon allemaal om half twee met eerst een aantal voorronden. Na de voorronde werden er twee poules gemaakt. In poule 1 kwamen 3 spelers uit op een gelijk aantal winst partijen! Na wat uitzoekwerk bleek dat de 3e plaats was voor Chantal, 2e werd Ivo en de eerst plaats ging naar Gaby. In de andere poule was de strijd voor de winst tot aan het einde spannend en ging tussen Lenny en Gigi. De laatste ronde moesten deze twee spelers tegen elkaar. En Lenny won de eerste game, Maar Gigi de tweede game. Dus wie de derde game zou winnen die won de poule. En wie won ?? ….. Lenny! In deze poule werd 3e Coen, 2e Gigi en 1e Lenny.

Na de poulewedstrijden werd er ook nog rond om de tafel gespeeld. Hier gingen weer drie spelers met een prijs naar huis. 3e plaats Chantal, 2e plaat Gaby en 1e plaats Ivo. Voor alle overige deelnemers was er nog een oorkonde en de mogelijkheid om in Leidschenveen of Ypenburg vier weken mee te komen doen op de trainingen.

Verder was er nog iets leuks. Want na twee jaar afwezigheid kwam Rick Kok ook weer eens kijken hoe het ging. Hij is wel een stuk groter geworden. En hij geeft toe dat hij op onze site nog regelmatig kijkt. Wie weet zien we hem binnenkort weer terug op de trainingen.

Wie heeft er meegeholpen aan het kindertafeltennisfeest?

Petra, Catherine, Micha, Mayzar, Jeremie en Marijn (en natuurlijk Ronald, opmerking webmaster). Allemaal bedankt voor het mogelijk maken van deze dag. Ook basisschool Balans willen we bedanken voor de medewerking, in het bijzonder de gymleraar.

Voor de regio Rijswijk houden we op woensdag 25 februari een kindertafeltennisfeest. En ik hoop dat dan de zelfde mensen weer mee willen werken.

Ronald