Tafeltennis clinic in de van Damstraat

Op woensdag 23 oktober organiseerde de vereniging in samenwerking met stichting ZEBRA een tafeltennisclinic in de nieuwe dépendance. In totaal kwamen 16 jongens naar de Van Damstraat om een meerkamp te spelen en een demonstratie van onze jeugdspelers te bekijken. De meerkampronde was binnen een uur klaar en de namen voor de vervolgrondes waren bekend. Maar voordat deze werden gespeeld hebben Arjan, Elwin en Chantal een korte demonstratie gegeven. De jongens konden zien hoe goed je kan worden als je serieus traint bij onze vereniging.

Daarna gingen de kwartfinales van start. Als prijs lag, voor de vier beste spelers van de dag, een gratis lidmaatschap tot de kerstvakantie bij Steeds Hoger in het verschiet. De jongens waren hierdoor erg gemotiveerd en deden goed hun best om een ronde verder te komen. Na een half uur spelen waren de uitslagen bekend. De beste vier jongens waren:

1e: Jassine
2e: Nasser
3e: Mert
4e: Amous

Gefeliciteerd met het goede resultaat en we hopen jullie allemaal terug te zien op de dinsdagmiddag bij de training van Stephen!

Al met al was het een geslaagde middag waarin het niveau erg hoog lag bij de jongens. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. En natuurlijk mogen de jongens die niet bij de beste vier zijn geëindigd alsnog een aantal keer gratis meetrainen bij Stephen om te kijken of tafeltennis voor hun de sport is die ze willen beoefenen! Bedankt allemaal voor de hulp en tot de volgende keer!

Kelly en Stephen