Successen in Hoorn

Dit weekend was er geen competitie ronde. Maar gingen een aantal spelers naar Hoorn voor het ranglijst toernooi.
Op zaterdag waren Quico, Dylan, Sander en Pieter er.
Alle vier kwamen ze in de hoofdronde, de eerste ronde werd ook door iedereen gewonnen.
Dus lagen ze alle vier nog goed op koers. In de tweede ronde verliest Quico, dus hadden we er nog maar drie over. De derde ronde de halve finale hadden we dus drie junioren staan.
Sander mocht tegen Pieter. Pieter dacht nog even terug aan Maasbracht toen hij in de halve finale verloor van een clubgenoot. Dat liet hij vandaag niet voor een tweede keer gebeuren.
Dus Pieter was de eerste speler die zich had geplaatst voor de finale. In de ander halve finale moest Dylan heel diep gaan om zijn wedstrijd binnen te slepen. Maar het lukte dus stonden Pieter en Dylan tegenover elkaar in de finale.
Dylan bleek vandaag de beste te zijn, want hij won van Pieter, die wel een beetje teleurgesteld was.
Want hij dacht dat hij zijn B nog niet had gehaald. Maar nadat de prijzen werden uitgereikt kon hij toch weer lachen. Want zowel Dylan als toernooi winnaar en Pieter kregen te horen dat ze alle twee een B licentie kregen. Dus wilde ze ook alle twee op zondag mee doen.

Zondag
Naast Chantal, Charlie, Pepijn, Wouter, Remi waren dus ook weer Dylan en Pieter naar Hoorn gekomen.
Chantal,Charlie en Pepijn wisten de hoofdronde te behalen. Maar werden alle drie in de eerste ronde uitgeschakeld.
Wouter,Dylan en Pieter kwamen in de troostronde. En na de tweede ronde waren zij ook klaar met het toernooi.
Remi die in een andere zaal speelde kwam ook in het troosttoernooi. Maar liet toen zien dat hij daar eigenlijk niet in thuis hoorde. Want tot aan de finale sloeg hij iedereen met zijn harde spin bal van tafel.
In de finale was dat de eerste twee game’s ook zo. Alleen toen bedacht Remi zich opeens dat als hij won hij het toernooi zou winnen. Dat bleek niet goed te werken, want ze tegenstander die ook anders ging spelen kreeg weer grip op de wedstrijd, en wist zelfs de wedstrijd helemaal om te draaien.
Waardoor Remi de finale nog verloor. Maar hij was toch blij met ze mooie beker voor de 2e plaats.

Hoorn 2014
Hoorn 2014

Ronald