Steeds Hoger/TSB sluit mediadeal

Voor een relatief kleine sport als tafeltennis is het moeilijk om voldoende aandacht in de media te krijgen. De “grote” kranten zich meer op de “grote” sporten, zoals voetbal, hockey en tennis. Het bestuur en kader hebben dit altijd een fors gemis gevonden. We vinden tafeltennis niet alleen een sport, die de volle aandacht verdient, maar ook als vereniging boeken we regelmatig successen, die best aan de grote klok mogen worden gehangen. Bovendien is een regelmatige vermelding in de (plaatselijke) media noodzakelijk voor een goed imago en de daarmee samenhangende aantrekkingskracht voor potentiĆ«le (jeugd-)leden en sponsors.

We zijn dan ook erg in de nopjes met de overeenkomst, die we hebben kunnen sluiten met “InRijswijk”. Dit is een krant met een maandoplage van maar liefst 50.000 stuks (!) in Rijswijk en omgeving. We worden voor een jaar (en daarna te bezien) nadrukkelijk gevolgd door deze krant. Feitelijk kunnen we minimaal 12 keer onze neus aan het venster drukken met wedstrijdverslagen, foto’s en reportage’s.

In september zal het eerste artikel verschijnen. Dit wordt vooral een kennismaking met de vereniging en haar jeugdleden. Tegelijkertijd zal er aandacht worden besteed aan het trainingskamp in de zomervacantie. In de overige artikelen zal de focus weliswaar liggen op de prestaties van junioren 1 (landelijk A) en meisjes 1 (Landelijk B), maar er is ook terdege ruimte voor bijzondere prestaties en/of spelersportretten.

We zijn erg enthousiast en gaan er vanuit dat deze promotie van onze vereniging zijn vruchten gaat afwerpen.Remco