Stand teams in competitie

Hoe staan onze teams er voor in de competitie?

team 1, 3 wedstrijden, 9 punten, landelijk A
In het begin was het even wennen, voor de spelers om landelijk a te spelen. Maar na afgelopen zaterdag was de eerste overwining binnen. Nu gaan we langzaam omhoog kijken, En maken we van dit seizoen een mooi leer-seizoen.

team 2, 3 – 17 landelijk C
Na een kleine misstap tegen Yerseke hebben ze deze week weer de draad opgepakt en met een mooie tweede plaats nu.Kunnen ze nog maar een plaats stijgen, Dit team zal er alles aan doen, om ook die plaats te pakken.

team 3, 4 – 27 2e klas
Het lijkt al op de helft van de competitie al bijna zeker, dat ze op de eerste plaats blijven staan. Alleen zijn ze pas op de helft, dus in de tweede helft opletten dat je wel op de eerste plaats blijft, En dan aan het einde van het seizoen kampioen bent.

team 4, 3 – 13 4e klas
Dit team draait leuk mee in de middenmoot en dat is voor het team goed genoeg, Nu leren en dan volgend seizoen weer toeslaan.

team 5, 4 – 9 pupillen A
In de pupillen A klasse is het even wennen, nu Thomas niet meer in het team zit in de eerste helft. Straks als de tweede helft van de competitie begint dan laten de spelers zeker zien dat ze in deze klasse thuis horen.

team 6, 4 – 24 pupillen B
Voor het eerst in de pupillen B en nu al op de tweede plaats, Het gat met de nummer is is maar 4 punten, dus alles is nog mogelijk. Want het zijn de punten die je onderweg pakt om te kijken of je ze nog in kan halen. We weten dat team 6 er voor gaat.

team 7, 3 – 14 pupillen C
Voor de eerste keer in de competitie en dan al mooi op een derde plaats. Er is een team net te sterk voor de rest maar de overige teams maken het elkaar moeilijk. Nu is het te hopen dat het team wel de punten blijft pakken

Ronald