STAG toernooi Den Haag

Zondag was er weer het STAG Senioren Klasse Toernooi en met 29 deelnemers een lekker gezellig en druk bezet toernooi Er werd gespeeld in 4 klasse en op elke tafel werd er behoorlijk wat strijd geleverd. Waarbij er af en toe iets te veel strijd geleverd werd. De deelnemende verenigingen kwamen uit de hele regio van Naaldwijk tot Dordrecht en van Spijkernisse tot aan Zoetermeer In de E groep ( 6e / 7e klasse ) bleek John Ooms ( Taverzo ) in de finale net te kort te komen om Sedat Oktaykau ( Dordrecht ) te verslaan In de D groep ( 4e / 5e klasse ) waren er een aantal spelers zeer aan elkaar gewaagd en waren de halve finale’s behoorlijk spannend Er konden maar twee spelers naar de finale. Dit waren Laurens Langeveld ( Papendrecht ) en Hans Vierling ( Pa duy ) En omdat het voor Hans eigenlijk toch een beetje een thuiswedstrijd is. Ging hij er nog een keer echt voor staan. En wat Laurens ook probeerde de titel in de D groep ging naar Hans.

De C groep ( 2e / 3e Klasse ) was een zeskamp en ook hier waren de spelers zeer aan elkaar gewaagd. Maar na dat de poule gespeeld was bleken Stephen Gan ( Steeds Hoger / Tsb ) de beste. En er was een mooie tweede plaats voor Marcel van de Sterre ( De Repelaer ).

In de B groep ( 1e klasse en hoger ) werd er in beide poule’s flink wat strijd geleverd om toch naar de halve finale te kunnen. Hier en daar werd er gerekend door spelers om zodoende voor zich zelf een goede uitgangspositie te krijgen voor de halve finale. Maar als je dan net verekend dan valt het net allemaal tegen. De halve finale’s werden gehaald door Chirs van der Deijl, Ton van Breugel, Sjoerd Vaders en Matthijs van der Heiden. In de finale die werd gespeeld door Ton ( Salamanders ) en Matthijs ( steeds hoger / tsb ) had Matthijs toch nog wat recht te zetten, want in de poule had hij nog verloren van Ton Maar nu liet hij in de finale zien waarom hij het toernooi won.

Uitslag
E klasse 1e Sedat Oktaykau 2e John Ooms
D klasse 1e Hans Vierling 2e Laurens Langeveld
C klasse 1e Stephen Gan 2e Marcel van der Sterre
B klasse 1e Matthijs van der Heiden 2e Ton van Breugel

Ronald