STAG senioren toernooi

STAG Klasse Senioren Toernooi.

Op zondag konden de senioren en een aantal jeugdspelers van ons via het stag klasse toernooi zich nog een beetje in vorm spelen Er waren genoeg deelnemers om er weer een leuke gezellige dag van te maken, waarbij we hebben kunnen genieten van mooie rallys

In de D klasse was Ruud Gram van Wibats vandaag de sterkste hij won van Sven Monshouwen van Doing.
In de C klasse was er een echte famile finale, want vader Hans stond tegen over zijn zoon Charlie in de finale.
En zoals vaker gezegd wordt de jeugd heeft de toekomst, maar kon Charlie dat ook laten zien. Vijf games lang kon Hans zijn ervaring gebruiken, maar het was aan het einde van de vijfde game dat Charlie toe sloeg en er met de winst van door ging. Het werd ook een bijzondere prijsuitreiking, want deze prijzen werden uitgedeeld door de vader van Hans.

In de A/B klasse stonden wel hele jonge senioren tegenover elkaar in de finale. Maar als je op de weg naar de finale de senioren verslaat, ja dan hoor je gewoon thuis in de finale.

Voor Sjoerd is het geen onbekend terrein om finales van je eigen clubtoernooien te spelen. Dus liet hij ook nu weer zien dat hij gewoon weer voor een titel stond te spelen. Arjan Huiden, had na een zeer mooie halve finale tegen Hao Weng, net niet meer genoeg kracht om ook het toernooi te kunnen winnen. Maar met zijn tweede plaats en die wedstrijd in de halve finale mag hij ook terug kijken op een goed toernooi.

Foto's tafeltennis team 3 Steeds Hoger

Winnaars klasse C STAG toernooi

Ronald