Stag jeugd toernooi met nieuwe tafels

Op zondag was er al weer het tweede Stag jeugd klasse toernooi. En met bijna 50 deelnemers een zeer goed bezet toernooi. Waarbij alle spelers ook lekker hebben gespeeld, want er was genoeg tegenstand. In de benedenzaal stonden 4 tafels, zodat de landelijke spelers de ruimte hadden om elkaar met zeer goed spel elkaar te bestrijden. En door deze ruimte kreeg de toeschouwers ook zeer goed tafeltennis te zien. Ook op de twee andere tafels beneden stonden de 2e/3e klasse te spelen. Maar het was niet aan het spelniveau te zien, dat zij 2e/3e klasse speelden. Sommigen dachten dat daar promotie/1e klasse werd gespeeld. In de bovenzaal waren de overigen 1e klasse, 4e/5e en pup b/ pup c. En ook hier lieten de spelers zich niet door het mooie weer afleiden, maar stonden ze volle bak te spelen. Rond 4 uur was het toernooi weer afgelopen en konden de prijswinnaars naar voren komen om hun prijs in ontvangst te nemen.

Wie gingen er dit jaar er weer met de prijzen van door?
pup c / pup b…..1e Fleur ( Rijnsoever ) 2e Caroline ( Salamanders )
4e / 5e klasse…1e David (Gorkum ) 2e Thijs ( Shot 65 )
2e / 3e klasse…1e Charlie ( Sth / tsb ) 2e Kelvin ( Shot 65 )
1e klasse………1e Rian ( Salamanders ) 2e Nynke ( Salamanders )
landelijk…………1e Tim ( Sth / tsb ) 2e Edwin ( Alexandria )

Zie ook Link Winnaars STAG Haags Open 2 oktober 2011
Maar een toernooi kunnen we natuurlijk nooit organiseren zonder hulp van een aantal mensen. En ook deze keer willen we de mensen bedanken die achter de bar hebben geholpen, en ook diegenen die in de zaal voor een goed verloop van het toernooi hebben gezorgd.

Nieuwe Tafels.
Afgelopen zaterdagavond zijn er door STAG weer 3 nieuwe tafels gebracht. En omdat Hans s’avonds nog even langs kwam om mee te helpen met het in elkaar zetten van de tafels, kon er zondag al tijdens het toernooi op gespeeld worden. Hans bedankt!

Ronald