STAG Haags Open met 68 deelnemers gezellig druk

Met 68 deelnemers was het behoorlijk druk op de STAG Haags Open. En hiermee een van de drukste toernooien in de afdeling West. Even na 10.00 uur begon het toernooi in diverse klassen met poule wedstrijden. Iedereen deed zijn best om de vervolgronde te halen. Rond 14.30 uur was er bekend wie er in de poule zo goed speelde dat die nog verder kon in het toernooi. In de A, B en F klasse werden er kruisfinale’s gespeeld. En in de D en E klasse werd er nog eerst een mini driekamp gespeeld met de nummers twee voor een plek in de halve finale.

In de driekamp van de E klasse kwam er aan het einde nog een hoop rekenwerk aan te pas. Dit omdat iedereen van elkaar had gewonnen en ze hadden ook alle drie even veel game’s. Dylan Sweben werd na de puntentelling eerste met plus 3 punten.

Even na 16.00 werden de vijf finales tegelijk gespeeld. De toeschouwers konden zo nog even genieten van toptafeltennis op de diverse tafels.

Dan nu de uitslagen

A klasse 1e Albert van Beek, 2e Kees Geluk
B klasse 1e Guido Bakker, 2e Edwin ten Hoope
D klasse 1e Nolan Schultz, 2e Collin Jager
E klasse 1e Max Romeijn 2e Dylan Sweben
F klasse 1e Mirko Alleblas 2e Lisa Mattheij

Verder willen we natuurlijk ook de mensen die meegeholpen hebben om deze dag zeer goed te laten verlopen bedanken voor hun inzet, en hopen dat we de volgende keer weer op ze kunnen rekenen. Link Winnaars STAG Haags Open 28 mei 2011

Ronald