Spannende thuiswedstrijd van het 6e jeugdteam tegen Serve ’71 (4-6)

Een thuiswedstrijd vandaag. Op tijd inspelen en dan lekker gaan spelen. Toen de jongens van Serve ’71 binnenkwamen schrokken onze jongens wel hoor. Wat zijn ze lang! Gelukkig was Marijn er om de jongens te coachen.

Collin beet het spits af tegen Marnix. De eerste game verhoor Collin met 11-3, dat was even schrikken. Gelukkig kon hij de 2e game met 11-8 winnen. Marnix ging toen nog meer zijn best doen en won de 3e game op het nippertje met 11-9, waarop Collin dacht; dat kan ik ook! En ja hoor, dat kon hij zeker, hij 11-9 versloeg hij Marnix weer. 2-2, wat spannend! Collin was echt in de winning mood. Helaas pakte Marnix in de 5e game direct een voorsprong en won met 11-7. Goed gespeeld hoor Collin.

Karel won daarna met 3-0 van Janick en en Pieter met dezelfde cijfers van Niels. De dubbel met Pieter en Karel begon heel goed met 11-4 en 11-6. Toen kwamen de anderen met 18-16 terug en wonnen daarna ook nog 2 games. Helaas voor ons! Volgende keer is het andersom. Karel, Collin en Pieter verloren daarna alledrie een wedstrijd en hun koppies gingen een beetje hangen. Maar vooral Pieter maakte het spannend, die verloor net in de 5e game met 12-10, ook dit had andersom kunnen zijn. Ook Matthijs kwam nog even langs en heeft onze jongens nog van wat positieve adviezen voorzien.

Toen moest Karel tegen Niels waar hij eerst 2 games van verloor. Maar daarna haalde hij zijn achterstand mooi in met 3 gewonnen games. De stand was toen 5-3, dit kan dus nog gelijkspel worden! Maar Pieter moest nog tegen de beste van Serve’71 en verloor helaas met 3-1 en Collin speelde tegen Janick en won met 3-1. De stand werd dus 6-4. Niet slecht gedaan hoor jongens. Bij deze willen de jongens Marijn en Matthijs hartelijk bedanken voor hun positieve bijdrage in deze wedstrijd.

Trouwens, ook Ronald verdient een compliment. Hij heeft de hele morgen iedereen voorzien van koek en zopie én alles stond om kwart voor tien al helemaal klaar om te beginnen. Ronald, je bent een toppertje!

Caroline