Senioren meerkampen finale

Hans en Sjoerd gingen naar het gezellige SKF in Veenendaal. Om daar de meerkampen te spelen, Hans voor de F en Sjoerd voor de B. Hans startte goed: tot en met de 5e wedstrijd had hij er 1 verloren weer van Wim (zijn angstgegner). Alle prijzen lagen nog in het verschiet. Het ging om de laatste 2 partijen. Die verloor hij beide in vieren en viel daardoor net buiten de prijzen want hij werd 4e. Was een erg leuke poule waarin iedereen van elkaar kon winnen.

Sjoerd moest zijn eerste wedstijden nog op gang komen hij had nog wat slaap zei hij. Langzaamaan ging hij steeds beter spelen en niet tegen de minste spelers. Maar toch wist hij nog geen partij te winnen. De laatste wedstrijd moest hij tegen Stellan Smid die werd gecoached door zijn trainer van de NTTB. Sjoerd stond in het begin van de game achter (6-0), toen begon de diesel te draaien en kwam Sjoerd in zijn element en won de 1e en 2e en 3e game en die zege was nog vrij ruim ook. Door de winst van Sjoerd werd Stellan 2e en werd Peter Verweij 1e. Ook in deze 8-kamp hebben we mooie partijen gezien. Helaas is Sjoerd ondanks zijn winstpartij laatste geworden.

Angelique was ondanks haar rugproblemen naar Stedebroec voor haar B meerkampen 1/2 finale en wist zich netjes te plaatsen voor de finale door knap 2e te worden.

Hans/Ronald