Senioren 1 redt het net niet!

Op zaterdag 7 april kon Senioren 1 een gooi doen naar de titel in de 1e klasse. De laatste thuiswedstrijd tegen concurrent Noad was beslissend. Bij een winst van minimaal 7-3 was het eerste team kampioen en anders zou NOAD met de eer gaan strijken.

Aangemoedigd door een aantal mensen (er was zelfs een spandoek) kon de strijd beginnen. NOAD pakte het eerste punt, maar vervolgens moesten de jonge spelers van NOAD laten zien of ze de zenuwen de baas konden. Manfred trok gelukkig voor ons de stand weer gelijk. Wedstrijd nummer 3 moest de voorsprong brengen en daarmee de eerste stap naar de titel. Stephen liet in de eerste twee games Kevin zien, dat als je zenuwachtig bent je geen bal slaat. Dus nog 1 game en dan konden we de druk er volledig op gaan zetten. Maar zoals het hele seizoen is Stephen te aardig en gaf hij ondanks veel strijd de partij nog uit handen. We stonden weer achter; zo gaat het om en om tot we 4 -3 voor komen. De laatste drie wedstrijden moesten worden gewonnen. Maar helaas we winnen er maar 2 van de 3; 6-4 winst is leuk, maar wel twee punten te weinig voor het kampioenschap.

Al met al een seizoen, waar het eerste team zich kranig heeft verweerd (met regelmatig een succesvolle invaller). Met 67 punten uit 10 wedstrijden zou je in een van der andere poule’s dik kampioen zijn geworden. Het lijkt dan ook gerechtvaardigd om voor volgend seizoen een plaats in de hoofdklasse aan te vragen. Hopelijk heeft de bond een aanwijsplek beschikbaar.
Ronald