Ruime overwinning voor het tweede jeugdteam (10-0) tegen Victory ’55

Omdat de landelijke teams ook vandaag begonnen aan hun competitie, waren er gisteren 7 thuiswedstrijden.

Hoe ging het in de ochtend. Er speelden vier teams. Helaas voor team 7 stonden ze maar met ze tweeen. Omdat Robin op vrijdag last had gekregen van zijn knie, lukte het ons niet meer om voor hem een vervanger te regelen. Hierdoor stonden Emile en Sinan met ze tweeen en al 3 – 0 achter. Ze wonnen nog wel een aantal wedstijden maar kwamen niet verder dan 3 punten.

In team 5 maakte Ronald zijn debuut. En om al gelijk in de pupillen A je debuut te mogen maken, betekent dat je best al wat kan. En dat liet hij dan ook zien. Hij won helaas geen wedstrijd. Maar hij maakte het de tegenstanders wel moeilijk.

Ook in team 4 maakte een speler zijn debuut. Dit was Robin de broer van Ronald. Hij liet ook zien dat hij al heel wat heeft geleerd.Want tegen het altijd lastige Doing uit Zoetermeer won Robin toch nog een wedstrijd.

In de middag werd er ook gespeeld. Alleen kwam Kees Vastenburg binnen en vroeg zich af waar onze teams waren. Want alle drie de teams waren er wel maar speelden in een nieuw tenue. Hierover straks meer.

De landelijke teams speelden voor de eerste keer en in team 2 mocht Tim Nijdam laten zien dat hij al helemaal klaar is voor landelijk C. Want ook al ging de eerste wedstrijd een beetje stroef, hij won er gewoon 3. Coach Micha was wel tevreden over zijn team na afloop van de grote zege.

Hoe waren de uitslagen?

team 1 – shot 65 7 – 3
team 2 – the victory 55 10 – 0
team 3 – dhc 5 – 5
team 4 – doing 4 – 6
team 5 – nttc 3 – 7
team 6 – ilac 5 – 5
team 7 – treffers 3 – 7

Ronald