Rinus Nederpel toernooi succesvol voor Charlie en Sander

Vandaag 15 – 4 -2012 speelden Sander ,Charlie en Pieter op het Rinus Nederpeltoernooi. Er stonden erg veel tafels daardoor was het lastig om te wisselen van speelhelft. Maar dat mag de pret niet drukken. Sander bij de Kadetten D die had een poule van drie hij verloor de eerste partij maar won de 2e partij dus door naar het hoofdronde. Charlie bij de Kadetten CB en hij had een poule van 4 en hij deed lekker mee al vond hij datzelf niet, want hij verloor alle 3 zijn partijen dus naar de troostronde. En Pieter speelde bij de Pupillen CB en hij had een poule van 5 en won al zijn 4 partijen vol zelfvertrouwen hij stond dan ook erg goed te spelen dus ook door naar de hoofdronde.

Sander begon in de hoofdronde met wederom een verlies partij, hoewel die toch lekker stond te spelen. En dat spel zette hij door in zijn volgende partijen de 2e won hij wel met zijn bekende spelletje bal op tafel houden en dan je kans afwachten en dan toeslaan op de momenten dat het kan. En toen begon Sander te rekenen met allerlei formules zodat hij toch een beker kon bemachtigen. Ik zei hem nog reken je nou niet rijk, zie eerst maar dat je je eigen partijen wint dan komt de rest vanzelf. Zo gezegd, zo gedaan Sander pakt de volgende partij en wint de de 2e plaats.

Charlie speelde nu een 5 kamp in de troostronde en begon daarin een stuk beter. Hij won zijn eerste 2 partijen en dat gaf hem ook weer wat zelfvertrouwen. De 3e partij tegen Thomas verloor hij evenals in de eerdere ronde maar wel een mooie pot om te zien over en weer werden mooie rally’s gespeeld.In de 4e partij moest Charlie tegen een verdedigende speler van Ilac, als je de ballen te hoog geeft dan slaat hij ze om je oren. Het wordt een 5e game waarin Charlie met minimale verschil wint en zo alsnog een 2e plaats weet te bemachtigen in de troostronde.

Pieter mag weer 4 partijen spelen in de hoofdronde en start tegen Lorenzo zoals hij vanmorgen is begonnen gaat hij verder met het winnen van de eerste 2 game’s. Maar Lorenzo komt goed terug en wint de 3e en 4e game.De 5e game laat Pieter uit zijn handen glippen en verliest vandaag zijn eerste wedstrijd. Ook de 2e partij gaat verloren weer in 5en. Het wordt een slijtage slag. De derde partij stoppen we er een bounty in en je raad het al deze word ook weer in 5en gespeeld met dat verschil dat Pieter de partij naar zich toetrekt. En de 4e partij is ook de laatste partij van het toernooi iedereen is uitgespeeld maar Pieter speelt voor wat hij waard is en pakt op wilskracht zijn laatste partij in 4en. Jammer genoeg valt Pieter net buiten de prijzen en word 3e in het hoofdtoernooi.

Het was weer een leuk toernooi waarin onze jongens hebben laten zien waartoe ze in staat zijn.

Hans