Rinus Nederpel toernooi: prijzen voor Collin en en Pieter, de anderen: Mazyar, Karel en Charlie spelen goed.

Ook op het Rinus Nederpel toernooi waren we weer van de partij. Om 10 uur speelden Karel, Pieter, Charlie, Collin en om 12 uur was Mazyar aan de beurt. In de ochtend viel op dat Karel wel goed speelde. Alleen was zijn poule zo sterk dat hij geen wedstrijd wist te winnen. Pieter verloor zijn eerste poule wedstrijd. Maar zoals hij zelf zei was hij een dieselmotor. Want de rest van zijn poulewedstrijden won hij allemaal. Charlie werd in de ochtend 3e in zijn poule. Waarbij ook opviel dat hij regelmatig zeer goed aan het spelen was. Maar ook af en toe veel te wild. Collin werd 1e in de ochtend poule. Mazyar speelde pas om 12.00 uur. Hij werd met goed spel 2e in zijn poule. Zo zie je dat hij sinds hij 1e klas speelt, stukken beter is gaan spelen.

Na een kleine pauze mochten de spelers uit de ochtend weer verder spelen. Collin en Pieter kwamen samen in een poule. En ze mochten gelijk in de 1e ronde tegen elkaar. Hierna maakte ze beiden geen fout meer tegen een andere tegenstander. dus Collin werd 1e en Pieter 2e

Karel liet zijn goede spel van de ochtend weer zien. En had zo dus kans op een mooie plek. Alleen in de laatste wedstrijd ging het mis. Hierdoor viel Karel net buiten de prijzen. Charlie speelde in de middag ook goed en had ook wat pech. Want hij werd op onderling resultaat 4e in zijn poule. En dat terwel hij van de nummer 2 in de laatste wedstrijd wist te winnen met 3 -1. Als het 3 – 0 voor Charlie was geweest dan had hij ook een beker gewonnen.

Nadat de meeste tafels leeg waren, mocht Mazyar weer aan zijn middag poule beginnen. Hij verloor de eerste wedstrijd in vijven en won zijn tweede wedstrijd met 3 -1. Dus ook voor hem kwam het op de laatste wedstrijd aan om te zien of hij ook in de prijzen viel. Maar helaas Mazyar verloor deze wedstrijd. Dus ook hij viel net buiten de prijzen.

Ronald