Rijnsoever senioren toernooi

Op zondag 15 oktober was er bij Rijnsoever weer een toernooi. Het was een seniortoernooi, dus kwamen we met Stephan, Ernst en Matthijs naar binnen.en wie kwamen we daar als eerste tegen: Roald!

Het toernooi begon wel aardig. Ernst en Stephan kwamen in een tienkamp en konden aardig aan de bak. Ernst heeft deze dag gebruikt om weer beetje uit zijn dal te komen en we kunnen zeggen dat Ernst weer op de weg terug naar de top is. Stephan liet zien dat hij veel kan met een bal. We noemen zijn techniek ook maar dan voortaan Stevieslagen. Want hij stond weer een beetje van alles te doen, maar toch mooi een vijfde plaats van de tien.

Dan Matthijs; hij speelt bij de senioren in de competitie 3de klas 100% en je ziet langzaam dat hij meer van de senioren begint te leren. In zijn poule verloor hij twee wedstrijden. Hij kon doorkomen, maar dan moest hij wel zijn laatste partij winnen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het was een taaie senior, die punten zag en punten niet zag en Matthijs liet zich even van de wijs brengen. Hij kwam echter goed terug en pakte toch nog de vijfde game. Door de andere resultaten in de poule betekende dit een plaats in de halve finale. In deze halve finale was hij te sterk voor Max Verberg van Docos. In de finale was er weer een tegenstander van Docos, die net iets te slim was voor Matthijs en hem veel fouten liet maken. Jammer, maar wel een mooie tweede plaats en dat op een seniortoernooi! Ronald