Resultaten Voorjaarscompetitie 2023

Nu de voorjaarscompetitie 2023 van de Haagse Tafeltennis HTTV-070 is beëindigd is hier een verslag van de behaalde resultaten in de Reguliere en Duo competitie.

Ons 1e team van de Reguliere competitie is na goede wedstrijden gedegradeerd naar de 3e Divisie, maar zullen er alles aan doen om in de najaar competitie 2023 hun plek in de 2e Divisie terug te heroveren.

Ons 2e team is onterecht teruggezet door de bond uit de Hoofdklasse naar de 1e klasse, maar zijn met overmacht kampioen geworden in de 1e klasse en daardoor hebben zij bewezen dat zij in de Hoofdklasse thuishoren.

Ons 3e team is na degradatie uit de 1e klasse, met hangen en wurgen toch kampioen geworden en gaan dus weer in de 1e klasse uitkomen.

Ons 4e team uitkomend in de 2e klasse hebben na een moeizaam seizoen de promotie/degradatie niet kunnen ontlopen en moeten op 8 mei 2023 tegen TOGB zich zien te handhaven.

Ons 5e team spelend in de 5e klasse hebben zich eenvoudig weten te handhaven, maar we verwachten in de najaars competitie 2023 dat zij zich gaan mengen voor promotie naar de 4e klasse.

Ons 1e team uit de Duo competitie zijn als vijfde samen met Dordrecht geëindigd in de 2e klasse met een gelijk aan tal wedstrijd punten en gewonnen games, maar door meerdere behaalde punten per onderlinge wedstrijden 325-332 is het 1e team gedegradeerd naar de 3e klasse.

Ons 2e team is na een boeiende strijd in de 3e klasse gedegradeerd naar de 4e klasse maar niet getreurd want in de najaar competitie 2023 komt er een plek vrij in de 3e klass.

Ons 3e team heeft zich eenvoudig gehandhaafd met een derde plaats in de 3e klasse.

Wat betreft ons 4e, 5e en 6e team is er weinig goeds te vermelden, daar zij in hun klasse zich niet hebben kunnen handhaven en op een lager niveau moeten spelen.