Ranglijst toernooi Hoorn

In Hoorn was op zaterdag het ranglijst C toernooi. Pepijn wist zich daar door de poule heen te spelen en de hoofdronde te halen Alleen in de eerste ronde van het hoofdtoernooi was zijn tegenstander te sterk. En dat was jammer, maar er komt binnenkort weer een ranglijst toernooi aan En dan gaat Pepijn er weer voor.

Op zondag waren de B spelers aan de beurt en van de 5 deelnemers waren er toch 3 van plan om een gooi te doen naar een A licentie. Van deze drie was het voor Wessel wel heel zuur. Wegens pijn in zijn rug, moest hij na twee games al opgeven. Tim was de andere kanshebber, hij lag na de poule nog op koers. Ook bij de laatste 32 was geen probleem. In de ronde van de laatste 16 en door te stoten naar de kwartfinale kwam hij net te kort. In een goede partij moest hij toch in 4 games zijn tegenstander een hand geven.

Daarna was alleen Chantal nog in de race voor een A licentie. Maar af en toe met hard werken bleef ze lang in de race. In de halve finale leek het ook de goede kant op te gaan. Maar soms kwam de vermoeidheid om de hoek kijken en zag je de fouten te voorschijn komen. De tegenstander maakte daar gebruik van en Chantal was na afloop wel tevreden over haar behaalde halve finale.

De overige twee B spelers deden het ook goed.Want zowel Charlie als Benjamin haalde de hoofdronde. Alleen bleek in de eerste ronde dat ze niet scherp genoeg waren.

Ronald