Ranglijst A toernooi Den Haag

Op zondag mochten we een beetje uitslapen, want het ranglijst A toernooi van in Den Haag ( Leidschenveen ) Dat was voor Sjoerd zo dichtbij dat hij op de fiets kwam. Voor Dobrila en Collin was het toch zeker 10 minuten rijden. Dus ook zij hoeft niet te vroeg weg.

Dobrila deed wat we van haar verwachten, lekker spelen en winnen. Ze had aan het einde van de dag nog kans op het podium, maar viel daar net naast. Een mooie 4e plaats was haar resultaat

Sjoerd had een zeer goede loting, maar speelde vandaag niet goed. Met hard werken kwam hij niet verder dan plaats 9. Terwel hij ook wist dat er vandaag met een goed spelende Sjoerd een podium in zat.

Collin, door een aantal afmeldingen begon zijn toernooi pas om 12.00 uur. In ze eerste wedstrijd tegen Thomas Baart begon hij zeer goed. Dus door naar de halve finale, daarin kwam hij een speler van Emmen tegen. En ook die werd met 3 – 0 verslagen. Dus na twee wedstrijden in twee uur tijd stond hij al in de finale. In de finale kwam hij Nolan Schultz tegen die nu voor vvv speelt. Door een tip van de coach wist Collin hoe hij Nolan moest aan pakken. En dat deed hij zo goed, dat hij ook deze wedstrijd met 3 – 0 wist te winnen.
Dus wint Collin voor de zoveelste keer een A toernooi.