Positief nieuws over het gebruik van de zaal

Vandaag heeft het bestuur overleg gehad met de verhuurder. De aanleiding was dat de verhuurder ons plotseling verrastte met een opzegging van de zaal op korte termijn.

Wij hebben hiertegen bezwaar gemaakt. De verhuurder heeft naar ons geluisterd, want we mogen blijven. De zaalhuur loopt tot juni 2010 door! Voor ons als bestuur, maar ook voor onze leden en de vele jeugd een geweldige geruststelling.

De verhuurder stelde wel een strikte voorwaarde: de zaal, maar vooral de vloer moet schoon zijn nadat de zaal is opgeruimd. De school heeft last van vooral drinken dat op de vloer achterblijft. Dit wordt niet meer door haar geaccepteerd. Het bestuur stelt daarom als regel in dat bij de tafels niet meer mag worden gedronken en dat de teams die vochtplekken maken dit direkt moeten schoonmaken. De vereniging zal een extra zwabber en middelen aanschaffen zodat knoeiplekken kunnen worden opgeruimd. Dus voor iedereen geldt: zaal netjes achterlaten en de vloer controleren.

Als bestuur kunnen we ons nu gaan beraden op een oplossing voor een andere zaal na juni 2010. We zullen jullie hiervan goed op de hoogte houden. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust aan het bestuur.

Namens het bestuur: Manfred Vastenburg, secretaris