Overzicht voorjaarscompetitie na vier ronden

Omdat de meeste teams pas weer rond 10 maart in actie komen, hebben we een kleine pauze en kunnen we eens bekijken hoe de teams het gedaan hebben in de eerste wedstrijden en zijn er nog kampioenskandidaten ?

Senioren team 1, team 2 en team 4 doen nog mee om het kampioenschap. Team 3 is nog volop in de strijd om degradatie te voorkomen, maar met team 4 achter de hand moet dit toch geen probleem worden. Jeugd team 1 staat wat lager dan we hadden verwacht, maar ze zullen zeker elke keer vol aan de bak gaan om het de tegenstanders lastig te maken. Team 2 draait goed mee, en hier telt meer de ontwikkeling mee, dan de plaats op de ranglijst

Team 3 hierin zie je toch wat veranderingen, want de jonkies komen er aan, dus zullen de oudjes in dit team er toch harder voor moeten werken. Team 4 die kunnen zich langzaam opmaken voor sterker tegenstanders, want als het zo goed gaat dan kan je volgend seizoen zo maar 2 of 3 klasse hoger spelen. team 5 heeft een grote stap gemaakt van najaarscompetitie naar voorjaarscompetiite. En blijken deze stap goed aan te kunnen ze draaien nu mee in de middenmoot. En dat is goed genoeg als je zo grote stap maakt in een keer. team 6 die hebben er echt zin in om elke week de tegenstander zo dik mogelijk te verslaan. En dat lukt ook nog want ze staan gewoon op de 1e plaats in hun poule team 7 ook daar draait het goed. Alleen in de eerste week hadden ze wat problemen maar dat kwam door de open dagen op school. En hierna hebben ze elke keer laten zien wat ze waard zijn. bij de jeugd hebben de volgende teams nog kansen op het kampioenschap team 4, team 6 en team 7 wil je de stand bekijken ga dan naar de volgende sites:
Landelijke jeugd www.nttb.nl.
senioren / jeugd Afdeling West, www.nttb-west.nl.

Ronald