Overzicht derde competitie ronde

Deze week was het weer een vol programma. Allereerst de senioren die op maandagavond de strijd aangingen met de tegenstanders, daarna nog een senioren team die het op vrijdagavond in de strijd gingen met de tegenstander. Hierna volgde de jeugd op zaterdag, waarbij er teams uit en thuis speelden.

Hierbij een kort verslag van de thuiswedstrijd. Bij team 3, dat speelde tegen Avanti, was de uitslag groter dan verwacht, want Chantal, Nanette en Mazyar deden wat ze konden. Maar als je 20 games met elke keer 2 punten verschil wint of verliest, en er aan het einde van de dag een 2 – 8 op het scorebord staat, dan mag je toch wel zeggen dat het tegen zat op de belangrijkste punten.

Van team 4 is er weer een leuk verslag gemaakt, en ook bij dit team blikken we toch even terug. Want voor de derde keer op rij werd er met 9 – 1 gewonnen, dus kunnen we binnenkort al iemand op pad sturen om bloementjes te gaan plukken voor dit team. We gaan geen namen noemen, maar ik heb gehoord dat de tegenstander de volgende keer drie meisjes laat spelen, want een speler was wel afgeleid om tegen zo’n leuk meisje te mogen spelen dat hij daardoor zijn partij verloor.

Team 6 blijkt elke keer er vol voor te gaan. Want Andy, Matthew en Omar die willen maar een ding. En dat is winnen en het liefst ook zo snel mogelijk. Want zij speelden hun laatste wedstrijd al toen er op de eerste tafel nog gedubbeld werd. Dit heeft er wel toe geleid dat team 6 de koppositie heeft in deze poule.

Wat waren de uitslagen?
Senioren

papendrecht – team 1……..4 – 6
team 2 – alexandria…………8 – 2
team 3 – pingwins…………..3 – 7
team 4 nn rotterdam……… 3 – 7

Jeugd
kluis – team 1………………8 – 2
ttvn – team 2………………..6 – 4
team 3 – avanti……………..2 – 8
team 4 – rijnsoever……….9 – 1
docos – team 5…………… 7 – 3
team 6 – rijnsoever……… 6 – 1
attc – team 7………………. 2 – 5

Ronald