Overzicht competitie 31 maart

De senioren zijn alweer bijna klaar met hun competitie. Mmet nog twee speelronden te gaan, zijn er eigenlijk nog drie teams in de race voor het kampioenschap. Heren 1, Heren 2 en Heren 4. Dus zullen deze teams er dus elke week voor gaan. En hopen op een kleine misstap van de concurenten.

Maar kampioen worden doe je niet door fouten van de concurenten, je zou toch ook zelf de punten moeten score. Dus hoe hebben de team het deze week gedaan ?

Salamanders – team 1…………5 – 5
Docos – team 2…………………..2 – 8
dhc – team 3………………………4 – 6
pingwins – team 4……………….5 – 5

Ook de jeugd kon op zaterdag weer volop in de strijd.
De uitwedstrijden

Team 3 liet weer eens een keer zien dat ieder team rekening met ze moet houden. Vorige week duurde het al bijna 4 uur, maar kwamen de punten niet binnen. Deze keer moesten ze tegen het sterke DHC. En daar lukte het ook weer om de tegenstander het moeilijk te maken. En deze keer kwamen er wel punten binnen voor het harde werken. Wat Chantal, Pieter en Mazyar elke week doen.

Team 4 maar een opdracht en dat was zo snel mogelijk drie punten binnen slaan. Om zo het kampioenschap te kunnen vieren. En een kampioenschap vier je niet alleen. Dus pakte het team in het dubbel het derde punt. Zodat je met ze tweeen al gelijk een feestje kan vieren.

Team 6 wat nog steeds in de race is voor het kampioenschap. Mocht eigenlijk geen punt meer laten liggen. En dat deden ze dus ook gewoon even. In Zoetermeer werden alle punten in de tas van Andy, Matthew en Omar gestopt, zodat ze met de volle buit terug gingen naar Den Haag.

De thuiswedstrijden
Team 7 was vandaag compleet aanwezig en zodoende waren ze met ze vieren. Was er een fout in de opstelling ? Nee een van de talenten uit team 7 mocht het vandaag proberen in team 5. Dus speelde Danny, Jordy en Alex gewoon hun wedstrijden in hun eigen team. Maar omdat de tegenstander onderweg de weg kwijt was geraakt. Begon het wel iets later. Maar ze lieten zich hier door niet uit het veld slaan.

Team 5 daar in mocht vandaag Anne Trude invallen. In haar eerste wedstrijd werd ze nog wel dik verslagen. Dus was dit nu wel zo goed idee ? Pepijn en Daniel namen het team op sleeptouw en pakte heel wat punten. Maar hoe ging het verder met Anne Trude dan. Dat ging heel goed. Want ze pakte brutaal gewoon 2 wedstrijdjes.

In de middag waren team 1 en team 2 aan de beurt.

Team 2 speelde tegen skf en de coach van skf snapte niet waarom team 2 in dezelfde opstelling speelde. Want je zou volgens hem uit en thuis toch anders moeten spelen. Maar omdat wij met een ander doel deze competitie spelen dan SKF. Spelen wij dus gewoon in de opstelling die coach Ed heeft gemaakt. Dan maar de wedstrijd. Ook deze keer bleek eigenlijk weer dat we opzich gewoon een goed team hebben. Want als het team draait dan maken ze het elke tegenstander behoorlijk lastig. Maar je ziet ook dat we het wel behoorlijk lastig kunnen maken, alleen op de belangrijkste punten of op het binnen halen van een game. Dan komt het team net te kort. Dus wel goed mee kunnen doen, maar niet de punten binnen halen.

Team 1 daar werd vandaag veel verwacht van Benjamin. Zeker na zijn hattrick van vorige week tegen Stiphout, is hij wel de man in vorm op dit moment. En als je dan samen met Romy en Arjan tegen Oni mag spelen. Dan kan je als team toch op je gemak beginnen. En dat deden ze ook, want na ruim 1,5 uur spelen en 15 game’s stond het pas 2 – 1. Hierna gingen de wedstrijden wel wat sneller. En bleek Benjamin weer de speler te zijn die ze gewoon alle drie won.

de uitslagen
team 1 – oni………………………6 – 4
team 2 – skf………………………3 – 7
dhc – team 3…………………….4 – 6
dhc – team 4…………………….2 – 8
team 5 – overschie……………8 – 2
taverzo – team 6……………….0 – 7
team 7 – de treffers…………..7 – 0

Ronald